Hogy szokjak le a RIVOTRILRÓL?
05 mg os Rivotrilt szedek pánikbetegségre!
Féléve nem volt pánikrohamom! 4x1 Rivotrilt szedek és elegem van belőle!!!! rosszabb mint a drog!!!! pszichiáterem segítséget kértem, 5x is rá kérdeztem,de a válasz felírok ezt felírok azt..... csak épp normális ellátást nem kapok! ha azonnal elhagyom akkor akár epilepszia rohamot is kaphatok, nem beszélve az elvonási tünetekről! Korlátoz a mindennapi dolgomban! Egy kiba........tt sört nem tudok meginni, a munkahelyemen nem vagyok aktív! Teljesen leszedál! próbáltam homeopátiás készítményeket, teákat,de sz.....rt sem ér!
Szia!
Szerintem ne próbálkozz interneten kapott tanácsok alapján. Ha nem tudsz az orvosoddal dűlőre jutni, keress másik orvost - de mindenképp orvost. Az életedet nem kéne kockáztatni. Oké, hogy fél éve nem volt pánikrohamod, de lehet, hogy megint lenne, ha abbahagynád a gyógyszert. De azért még lehetne pl. csökkentéssel stb. próbálkozni. De - ismétlem - orvossal, ha kell, akkor meg másik orvossal, mint a mostani.
ha, 2 hetente negyedelem akkor nem lesz elvonási tünetem?
illetve napi 4x1 et szedek nem tudom a nap melyik részével kezdjem el a csökkentést. reggeli ? déli ? esti ? melyik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!