Szondi teszt 48 kép és elemzést megtalálom valahol?
Igen tudom, hogy csak szakember értékelheti és magamnak ne csináljam, de nem is akarom. 1-2 képre vagyok kiváncsi csak.
Hétfőn voltunk férjemmel örökbefogadás miatt szakpszichológusnál aki elvégezte nálunk és ő magának értékeli. Csak volt 1-2 kép ami tényleg ösztönösen taszított és érdekelne mit jelent :)
Ha rányomsz, hogy 'start test' akkor mind a 48 képről végigkérdez, hogy melyik 2 a legszimpatikusabb és melyik 2 a legkevésbé. 6 pakli lesz. Bár az igaz, hogy az összes képről egyesével nincs elemzés. Ha minden igaz, akkor ezen a linken már látni fogod, hogy 'start test'. :)
Itt megtalalod az összes képet
Azt tudod, hogy ezek az emberek mindennyian sérültek, deviánsak, elmebetegek, nem csoda, hogy van pár olyan, akiről ezt ránézésre megállapítja az ember.
köszönöm a válaszokat. Sajnos a második linket már próbáltam korábban és nem működött.
Igen tudtam már a teszt előtt is, hogy minden képen pszichiátrián kezelt emberek vannak.
De ahogy elmondta a pszichológus, minden ember arcára kirajzolódnak a személyiségi jegyei, így nem azzal szimpatizálok, hogy az adott személy amúgy azért volt benn mert megölt 2 embert zavarában, hanem mert rögeszmésen féltékeny volt stb.
Ha valóban a szimpatikusnak kiválasztott arcok is csak rosszat jelentenének akkor nem lenne értelme a tesztnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!