Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet a gond, de lehet nem...

Mi lehet a gond, de lehet nem a legjobb témába raltam?

Figyelt kérdés

Éppen az előző kérdés ihletetett arra hogy most ezt leírjam

22 éves vagyok jelenleg és 12-3 éves korom előtt nem emlékszem semmire ez eddig oké

viszont az a gondom hogy olyan 2-3 évvel visszamenőleg már homályos az egész, néha azt se tudom eldönteni hogy valóban megtörtént e :S az aggyammal lehet valami gond ? meg előlre se tudok vagy csak nehezen elképzelni dolgokat pl 17 évesen valahogy lehetetlennek tűnt hogy én valaha 18 leszek , olyan érzésem volt hogy előtte meg fogok halni valamiben , és most is egyetemre járok ugyan de tényleg elképzelni azt hogy dolgozni fogok , család , semmi

lényegében élek a pillanatban de nem tudom elképzelni a jövőt és nagyon gyorsan felejtem a múltat , ez mi lehet ?:S

2010. jún. 23. 00:47
 1/4 A kérdező kommentje:
raktam* bocsánat
2010. jún. 23. 00:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia, nekem is meggyőződésem, hogy én sosem leszek 18, sosem megyek egyetemre, sosem lesz családom stb.. Ez normális szerintem:)

Az emlékezeted viszont nekem elég fura, szerintem menj el orvoshoz, majd ő megmondja, hogy kell-e aggódnod

2010. jún. 23. 02:00
 3/4 anonim ***** válasza:

pszichiáterhez elmehetnél

én is járok.

2010. jún. 23. 09:52
 4/4 anonim ***** válasza:
valami nem okés odafent... elméletileg 5 éves korodig gond nélkül kellene emlékezz
2010. aug. 3. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!