Ez pánikbetegség? (többi lent)
Szóval történt jó pár éve hogy légszomjam volt. Csak így hirtelen, egy este. Én persze nagyon megijedtem mert mindig is féltem a fulladástól. Szóval elmentünk háziorvoshoz meg fül orr gégészhez ahol kizárták a szervi bajokat és pszihológushoz jártam pár évig ahol nem nagyon tudtak mit kezdeni velem, pánikbetegséggel diagnosztizáltak. Mondanom sem kell, semmit sem segített. Aztán egyre kevesebbszer fordult elő (pszihologushoz akkor már nem jártam) de csak egy tünetem volt, a légszomj. Tavaj meg már szinte egyyszer sem volt rohamom.
Idén egy stresszes időszaknak nézek elébe es bár sosem szoktam rástresszelni az ilyen dolgokra nyáron ismét előjöttek a tünetek. De most kicsit szaporább a pulzusom, olyan mintha lenne valamiba torkomban és nagyon félek. Néha enyhén elkezd zsibbadni a nyelvem, meg a szám és szédülök. Erdekes hogy az olyan testtartásokban amikben kevésbé kéne hogy levegőt kapjak enyhül a dolog (pl. Szám elé rakom a kezem, a kezem az ellentétes vállamra rakom). Viszont nemrég megfázram és az elején kb.ket napig köhögtem meg nem kaptam levegőt (azért nem mindig)és csak utána jelentkeztek a nátha tünetei. És mostmar ezek a rohamok mindennaposak, nem tudom mit kezdjek velük. Ráadásul mostanában sötét gondolataim vannak a halalról meg olyanokról hogy hogyan árthatnek magamnak és félek. Mostanában ráadásul egy csomó betegséget összeszedtem (nyáron hetente hánytam de a doki szerint nem voltak összefüggésben) de pl 2 héttel ezelőtt hánytam a suliban, aztán hétvére mint már említettem jól megfáztam, aztán egy kis hasmenést is összeszedtem. Egyszerűen nem tudom mi van velem kezdek szétesni. Igazából nem is tudom miért írtam ezt ki. Az elején senkit sem ismertem akinek ilyesmi gondjai lettek volna. Ha valaki szintén ebben szenved, jó lenne ha megosztaná a tapasztalait.
Bocsanat a helyesírasi hibakért, és az összevisszaságért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!