Ez szimpla idegesseg vagy mellekhatas?
Figyelt kérdés
Ma hajnalban mikor felkeltem, azt ereztem hogy szetarad bennem valami hideg. Az agyamban a karjaimban. Olyan erzes volt, mint mikor az idegesseg, feszultseg fut at rajtam, csak ez most tartosabb volt meg valamivel furabb. Ahogy lenyugodtam el is mult, de azt hittem agyverzesem lesz vagy hasonlo. Meg most is nehaneha erzem a karomban, foleg akkor ha eszembe jut es ezen agyalok. Most "emeltem" az antidepit fel szemre, ez lehet az oka? Vagy tulagyalom az egeszet es magamat porgetem? Volt valakinek ilyen? Elegge meg vagyok ijedve. Ha ez lesz hetekig mint mellekhatas en addigra idegbeteg leszek :(2018. szept. 18. 09:42
11/11 A kérdező kommentje:
Na jo. En meg meg azt hittem, hogy az agyverzestol kell felnem. :D
2018. szept. 18. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!