Mit csinaljak ezzel a helyzettel?
Figyelt kérdés
Miert panikolok be attol, ha csak a rosszulletre gondolok? Elkezdtem ra gyogyszert szedni, most meg az ijeszt meg, hogy mit fog velem csinalni a gyogyszer. Egyszer nagyon furan vagyok, annyira stresszelek, hogy amolyan derealizacio szerusegem van, mintha teljesen idegen helyen lennek, de kozben termeszetesen tudom hol vagyok, majdnem panikrohamom volt, kovetkezo pillanatban mikor csinaltam valamit, akkor meg semmi bajom. Gyogyszer nelkul is igy volt, csak nem tudom, hogy most ezt az allapotot is a gyogyszer okozza e. Kezdek becsavarodni?2018. szept. 17. 21:33
2/2 A kérdező kommentje:
Escitil
2018. szept. 25. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!