Hogyan dolgozzam fel? Öngyilkossági kísérlet után.
2 éve történt, egy jól sikerült este után hasba szúrtam magam. Részeg voltam, és még az este folyamán az italomba kevertek valamit.
Megműtöttek, felvágták a hasam függőleges irányban és ettől lett egy heg a hasamon.
1 hét pszichiátria, de gyógyszert nem kellett szednem, és a mai napig nem állok kezelés alatt.
Hogy miért tettem? Nem tudom. Van jó állásom, autóm, félretett pénzem, sportoltam rengeteget. Magamra sem ismertem aznap este...
Barátnőm is volt, ki segített felépülni. Állandóan felhozta ellenem a tettem, de a napokban elhagyott.
A hegem és a tettem miatt valaha lesz normális kapcsolatom? Normális életem?
Hogyan tudom ezt feldolgozni?
Köszönöm szépen az építő jellegű hozzászólásokat!
30/F
*Barátnőm is volt, ki segített felépülni. Állandóan felhozta ellenem a tettem, de a napokban elhagyott.
Az ilyen emberrel nem szabad foglalkozni. Nem ő segített, hanem te saját magad. Sosem hozta volna fel neked ezt, ha nem a rejtett ellenséged lett volna.
Örülj neki hogy megszabadultál tőle.
Biztosan lehet új kapcsolatod, és kívánom hogy egy normálisabb emberrel találkozz, hogy tudj különbséget tenni ellenség és barát között.
1+ *Részeg voltam, és még az este folyamán az italomba kevertek valamit.
Még az sem biztos, hogy te szúrtad magad hasba, hanem próbálják ezt veled elhitetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!