Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen betegségre utalhat az...

Milyen betegségre utalhat az alábbi viselkedés egy nőnél?

Figyelt kérdés

Az egyik nő ismerősöm mindig többet lát bele egy férfi viselkedésébe.

Ha már normálisan, kedvesen szól hozzá egy férfi, akkor szerinte az biztos, hogy akar tőle valamit.

Leggyakoribb mondatai:

"Olyan szépen beszél velem."

"Egy férfi csak akkor viselkedik így, ha többet akar barátságnál."

"Finom fizikai szinten(???) élvezzük egymást."

"Férjként viselkedik velem."

Persze semmi olyan kapcsolat, kontaktus nincs közötte és az adott férfiak között.

Van, hogy egyszerre akár 3 férfiről is ezeket gondolja, hogy azok annyira oda vannak érte.

Kívülről látva a helyzetet, tudom, hogy olyanokat lát bele, amiről szó sincs.

Milyen betegség ez?

2018. szept. 12. 21:57
 1/3 anonim ***** válasza:
vagy nimfománia, és +önimádat, és 100 % singli, már bőven benne a házasunlandó korba, de ő még el sincs jegyezve:D
2018. szept. 12. 22:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Enyhe nárcisztikus személyiségzavar. :D
2018. szept. 13. 00:03
 3/3 hosszúhajú ***** válasza:

ennyiből aztán semmit nem lehet megmondani. ami biztos hogy nagyon sok szerelmes emberre jellemző hogy illúziókban él.álmok közt él. ehhez rengeteg más kell hogy bármit is megállapítsunk. és miből gondolod hogy ez betegség, hogy álmok közt él, és ezért minden dologba többet lát.

én az égvilágon semmi olyat nem látok mint az előttem szólók. más jut eszembe, de ez még koránt sem jelent semmit. van egy olyan állapot amikor valaki azt hiszi hogy egy sztár, akiért ő odavan, viszonozza az érzelmeit, pl azt képzeli hogy egy koncerten végig őt nézi. ezután elkezdi a szeretett személy szó szerint üldözni. szerintem ennek a nőnek az égvilágon semmi baj, leszámítva hogy rózsaszín ködben él. ha a szeretett férfit majd zaklatni kezdi ... nem fogja.

2018. szept. 18. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!