Ti is nagyon "depressziósak" vagytok, ha előző nap berúgtatok?
Nem a depresszióra mint betegségre gondolok, hanem nyomott hangulat, rosszkedv, öngyilkossági gondolatok, stb.
Mondjuk én eleve azért ittam, mert nagyon rossz kedvem volt. Viszont ma, ahogy felkeltem, csak mégrosszabb.
De régebben olyan is volt, hogy másokkal "jòkedvünkből" ittunk, és akkor is rossz kedvem volt másnap.
Ez veletek is így van?
Én pont most jártam így. Péntek este eljött a cimbim, pálinkáztunk, majd elmentünk biliárdozni és sörözni. Kicsit több ment le a kelleténél. Szombat reggel 2-3× is hánytam és egész szombaton úgy fájt a fejem, csak most vasárnap reggelre múlt el. És elég szarcsi volt a kedvem is.
De legjobban az lepett meg, hogy ennek a piamennyiségnek a sokszorosát bírtam korábban. Lehet hogy ahogy idősödöm, a szervezet egyre rosszabbul tolerálja az alkoholt?
Egyén függő kire hogyan hat a másnap. Fiatalkoromba ha sápadtra ittam is magam (1X történt) másnap reggel még vigyorogni is tudtam és csak bevoltam tompulva. Ugyanekkor velem egyidős haverom viszont olyan volt, ha 6 sört megivott, másnap késő délutánig fel se tudott kelni, különben jött a róka.
Mostanra viszont már nekem is oda kell figyelnem, mert másnap jön a gyomorégés, fejfájás, gyengeség, rosszkedv.
25 éves vagyok. Sokat jártam csehókba hazárdjátèkozni, rexezni, billiàrdozni PEPSI COLA mellett.
Soha nem ittam szeszt, rühellem a szagát is. Azt mondták rám, nem vagyok férfi, aki szeszt iszik az az?!
Én vittem haza lóvét, nem elvittem a családomtól.
Eleve sajnàlnék a szeszre 1 vasat is áldozni ÉS SOSE VOLTAM MÁSNAPOS azt se tudom mi az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!