Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szociális fóbiások! Van...

Szociális fóbiások! Van köztetek, akiknek sikerült megvalósítani azt, hogy egyedül tudjon élni?

Figyelt kérdés
Úgy érzem,hogy stabil,kiegyensúlyozott életet csak így tudnék élni ezzel a betegséggel.De nagyon nehéz megteremteni.
2018. szept. 8. 06:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

életmód váltás kell, nagyon erősen, pozitív emberekkel körülvenni magadat, ez csak próbálkozással lehetséges

Engem úgy néz ki a gitár tartott életben, és most elég rendesen támogat abban, hogy visszaépítsem az önbizalmamat olyanra amilyen eddig még sohasem volt

2018. szept. 12. 01:06
 12/12 anonim ***** válasza:

A sport nem csak arra jó, hogyha jól nézel ki, nagyobb önbizalmad lesz. Tartást ad, önbizalmat az, hogy meg tudod csinálni az edzést, fegyelmet, levezeti a stresszt, rengeteg mindent rendbe tesz a lélekben. Én javaslom, hogy ne egyedül (még mindig a 7-es vagyok :) ), otthon sportolj, járj el futni, edzőterembe (akár gépeket is lehet használni, nem kell feltétlenül csoportos órának lennie), a lényeg, hogy NE LEGYÉL EGYEDÜL. Akármennyire is ez tűnik a vágyott állapotnak, hidd el, ha "engedsz" a fóbiának, egy idő után csak rosszabb lesz. Muszáj szembenézni vele, vagy nem fogsz tudni telles életet élni, csak vegetálni. Korábban már írtam, hogy én is fóbiás vagyok, de erőltetni kell, ha engedsz neki, csak egyre rosszabb lesz. Azért írom ezt, mert borzasztó, ha ez irányítja az életedet.

Keress rá a kognitív terápiára, nekem az sokat segített, jártam pszichológushoz, aki ezt alkalmazta. Ha pesti vagy környéki vagy és érdekel, jó szívvel ajánlom őt.

2018. szept. 18. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!