Kenyszerbetegség és szolipszizmus Valakinek ötlet hogyan lehetnék jobban?!
baratom nincs semi baj probaj eletmod valtosztatast
egeseges etkezes
napi 1 ora sport
minosegi idot tolteni a csaladal baratokal
karos tenyezok el hagyasa cigareta drog nagy meretu alkohol fogyasztas
napi 7-8 ora alvas
munka hley :))
es probald meg ertekelni a jelent ne a multba ejel es hogy letezen csak az elmedbe baratom ha meg fogod a kezet vagy at oleled szereteidet nem erzed ? nyugi ha en latom a kerdesedet nyugot lehetdsz h nem kebzelotsz probald el fogadni a problemadat ez a leg fontosabb el felejteni ugyan nem fogod soha idoval enyhul de ne feled idovel nem lesz ekora hatasal rad kuldok 1 videot neked hadha ez is segit Baratom :)
https://www.youtube.com/watch?v=W6_sWRq-1bA&t=6s
ne feled ne a regi enedet keresed ha nem az ujat es aszt valtozas altal lehet el erni
valtosztas hogy valtozon amit szeretnel thudom nagoyn nehez en is bene voltam ebe az ordogi korbe es meg mai napig is vanak felelmeim de thudom hogy eszt igy lehet le gyozni fel a fejel es elore csuptan 1 par kerdes
hany eves vagy?
mikor keletkezet a problemad ?
es mitol ?
tovabi szep napot baratom :)
szintén hasonlóan vagyok. ha nem vagyok egyedül a problémával, az azt jelenti hogy nem vagyok egyedül :) szó szerint.
ez kissé megnyugtat
írtam privit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!