Mi okozhatja ezt?
Túl kevés az információ.
Mivel kapcsolatban érzel bűntudatot? Vagy ez amolyan általános érzés benned, ami nem kapcsolódik semmi konkrét eseményhez?
Ha ez utóbbira igen a válaszod, érdemes lenne elgondolkodnod rajta, hogy van-e más problémád is. Például folyamatos levertség, rossz hangulat, étvágytalanság/túlevés, álmatlanság/túl sok alvás, etc., ugyanis szerintem állhatnak emögött mentális problémák is. Ha nincs semmi konkrét dolog, amihez a bűntudatot és az ürességérzetet kötni tudnád, érdemes lehet ezek közt is szétnézni.
Hú, hát így, hogy kiegészítetted, gyanús, hogy depressziós vagy. Amiket leírtál, azok erre utalnak.
Nem tartom kizártnak, hogy a bűntudatod is innen eredhet. Mármint csalódást szerintem majdnem mindenki okoz élete során a szüleinek, ez egyáltalán nem furcsa vagy különleges, kirívó dolog, de egy lelki problémákkal küzdő ember nagyobb eséllyel nagyítja fel az ilyesmit, és emészti magát, szenved miatta.
Attól tartok, hogy nincs jól a lelked, és itt keresendőek a miértek.
Persze nem ismerlek, fogalmam sincs, ki vagy, minden információm rólad kimerül azokban a sorokban, amiket itt írtál magadról, tehát akár tévedhetek is veled kapcsolatosan.
Mindenesetre ha úgy érzed, hogy olyan nagyot mégsem tévedtem, gondolkodj el azon, hogy minimum egy pszichológust (de lehet, hogy pszichiátert) érdemes lenne felkeresned. Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!