Ha egy férfi depressziós, nincsen párja, barátai és szexuális élete akkor egy barátnő kihúzhatja ebből? 23/F
Figyelt kérdés
Ilyenkor inkább érdemes nem párkapcsolatban gondolkodni hanem mondjuk egy éjszakásokban hogy fedezze az ember a testi örömeit, meg barátkozni simán?
Én nem szeretném kitenni annak már senkit hogy lássa rajtam hogy nem vagyok boldog, hogy szorongok stb.
2018. aug. 29. 11:26
1/11 anonim válasza:
Masnit kell kötni akkor a cipőre 🎀🎀 22/L
2/11 anonim válasza:
ez nem így működik.
nem azért kell barátnő , hogy lelkileg rendbehozzon , hanem azután lesz barátnőd hogy rendbejössz lelkileg. ne drogként használd a másikat.
5/11 anonim válasza:
Nem, ez pont fordítva működik. Előbb ki kell jönni a depresszióból, és aztán lesz barátnőd.
6/11 anonim válasza:
Előbb meg kell csinálni a nyuszifüleket (🎀) aztán össze kell őket kombinálni, és ha ez megvan akkor kész a masni
7/11 A kérdező kommentje:
Depressziósan is volt már 2 barátnőm is. Jobb lett akkor amúgy azt kell mondjam.
2018. aug. 29. 11:53
10/11 anonim válasza:
Azért nem figyel rád senki, mert szégyent hozol a "mello" névre. Egy bohóc vagy csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!