Igazából apróságok, amiben még mindig örömömet lelem. (hobbik, tevékenységek)
Valamilyen szinten a munkám. (hasznosság érzése)
A macskám.
Egy ideig még elég. Vannak rossz napok, amikor könnyebb lenne feladni, de vannak jobb napok, amikor nagyon lelkesedek sok mindenért.
Meg vannak a stagnáló napok, a teljes közömbösség érzése.
2018. aug. 29. 21:58
13/19 anonim válasza:
Az egész életem erről szólt, szóval nagyon semmibe. Csak hagyom a dolgokat menni a maga útján, aztán ha eljön az idő, eljön. Van ebben valami felszabadító nekem. Halálvágy néljül már nem lennék önmagam 😊 egyábként a halálvágyat megszemélyesítettem, így ha kell, kicsit el tudom választani magamtól, idegennek tekinteni. Nem biztos hogy kapaszkodni kell valamibe szerintem, csak élj a jelen pillanatnak.
2018. szept. 1. 00:20
14/19 anonim válasza:
Egy családtag, és ő is beteg. Magyarán már nem sok. Neked..?
2018. szept. 15. 20:40
15/19 anonim válasza:
Korábban édesanyám miatt nem lettem volna rá képes, de már semmi sem érdekel. Mindössze csak még nem találtam meg a biztos módszert, ami tuti eredményes. Mellé fogni nem akarnék, nem akarnék a sok lelki fájdalom mellett még testi fogyatékosságot, vagy akár szellemi fogyatékosságot is.
Mondjuk valójában a vágyaim elérését szeretném, nem meghalni, de ha tutira nem változik semmi, tudnám, akkor a biztos módszerrel megtenném.
2018. szept. 19. 01:13
16/19 anonim válasza:
Ha el szeretnéd érni a vágyaidat, ne várj arra, hogy változzon valami, hanem te változtass, és tegyél a céljaidért.
2018. szept. 21. 09:34
17/19 anonim válasza:
Köszönöm a tanácsot, egy éve minden nap minden percét, és minden tettemet annak szentelem.
2018. szept. 22. 21:33
18/19 anonim válasza:
Akkor meg is lesz az eredménye. Kitartást, sok erőt és sok örömöt kívánok neked!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!