Lehet valakinek lelki sérülése, amiatt mert a szülei szoktak inni?
Egyszerűen nem tudom elviselni, hogy isznak. Vagyis inkább az van, hogy zavar nagyon. Nem alkoholisták, bár apukám többet iszik mint anyukám.
Apa hétköznaponként is szokott inni (nem mindig) hétvégén is. Anya hétvégente, de van többször, hogy hétköznap is.
Én inkább azt nem szeretem, ha anya iszik.
Mikor kicsi voltam anya gyakrabban ivott (általános iskolás voltam) , apáról nem tudok nyilatkozni, nem emlékszem.
Igazából, ha isznak nem szoktak bántani meg semmi, csak zavar, hogy már megint isznak, a viselkedésük is zavaró.
Egyébként 23 éves vagyok.
Olyan párt se szeretnék magamnak, aki iszik.
Nem szeretem, ha isznak családi összejövetelkor a szüleim vagyis anya szokott, mert apa vezet .
Mindenképpen okoznak valamiféle sérülést, még akkor is, ha nem kiabálnak, nem agresszívek...
A gyereket megrémíti, hogy a szüleit "másféle tudatállapotban" látja, hogy nem tud rájuk számítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!