Nem tudok enni inni. Fogytam 5 kg-ot. Ami nekem nem hianyzik. Mit tegyek? Valami etvagy gerjeszto?
Elég sok stressz ért. Nem tudom feldolgozni ugy veszem észre. Voltam dokinal nem tudok enni inni...adott sanax sr azt mondta kell szedni egy kicsit. Volt valaki hasonló helyzetben?
2 pici gyerekem van es az idegeim sem a regiek. Félek h mi lesz ha nem eszek. De nem tudok. Érzem h éhes vagyok de nem megy le semmi... Mit tegyek? Laboreredmeny jó,ugy néz ki tényleg fejben van a baj...mit tanacsoltok? Vitamin?
A stresszfaktorokat iktasd ki/küld el a húsba, jobban leszel. Ne akarj mindenkinek megfelelni, rázd le magadról őket, mert kicsinálnak.
Egyél étcsokit, könnyű megenni és javítja a közérzetet, aztán menjetek el a gyerekekkel kirándulni, az is jót fog tenni.
1-es
Hogy hova küldje a pici gyerekeit?
Nem tudom hova tenni őket. Vettem be sanaxot reggel es este de össze vissza almodtam...
Most az elobb odegesseg jott ram es felelem. De nem tudom mitől....
Idegbeteg leszek vagy depresszios?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!