Aki elmúlt már 20 és még mindig vagdossa magát, nektek ki tud erről?
Figyelt kérdés
Család, szülők, barátok tudják? És ha igen, mit szólnak hozzá?
Nem kellenek kioktató kommentek, thx ;)
2018. aug. 20. 18:56
1/4 anonim válasza:
Ha senki sem tudna róla, akkor is az egy nagy probléma, amit kezelni kell.
2/4 A kérdező kommentje:
Ez így van!
De szeretném, ha jönne érdemi válasz, akár privátban is. Elég szűk a célcsoport, de hátha.
2018. aug. 20. 22:07
3/4 anonim válasza:
A testvérem vagdosta magát. Nem rendszeresen, hanem kb. háromszor volt ilyen. Én vettem észre rajta, mikor megkérdeztem, akkor nem tagadta. Sőt, volt, hogy látható helyen csinálta és mindenki azt kérdezgette tőle, hogy mi történt. Ő meg csak azt válaszolta, hogy megkarcolta, de persze azért látni lehetett rajta, hogy nem mond igazat. Én nem örültem neki, mert ő alapból problémás, nehezen illeszkedik be és nehezen követi a szabályokat, úgyhogy ez újabb gond volt. Aztán abbamaradt, de azt tudom, hogy mégsincs minden rendben vele. Próbálom megmondani neki, hogy menjen pszihológushoz, ha már velem nem akarja megbeszélni a problémáit. Szerintem jobb idején kezelni ezt a problémát. Ha többször megcsinálta volna ezt a tesóm, akkor magam ráncigáltam volna orvoshoz. Bár azt tudom, hogy segíteni is azon lehet, aki akarja.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2018. aug. 22. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!