Megőrjítenek a gondolataim amik csak a gyilkosság végrehajtásáról szólnak vajon miért van ez?
Valószínű, ezek kényszergondolatok.Gondolom, valójában nem szeretnél megölni senkit.Tudod, hogy helytelen és nem old meg semmit, csak nem tudod, hogyan vezethetnéd le a dühödet, negatív érzéseidet.Viszont elképzelhető az is, hogy valamelyik gyógyszernek a mellékhatása okoz agressziót, depressziót.És abból adódik ez.Tehát feltétlenül beszélj az orvosoddal!Addig is próbálj meg találni valami olyan elfoglaltságot, amiben ezt a kényszeredet baj nélkül kiélheted, ahol levezetheted a stresszt, pl olyan sportot, vagy játékot.Ez mégiscsak jobb mintha tényleg valami bajt csinálnál!
De kopróbálhatod azt is, hogy mikor jön ez arossz gondolat, akkor próbálj helyette arra koncentrálni, hogy valakinek valami jót teszel, lehet az bármi apróság, ami másnak segít, nem kell nagy dologra gondolni.Ez nyilván furcsán hangzik, A jóság előbb-utóbb kihozhat a bajból, de a düh, önsajnálat, agresszió egyre mélyebbre húz és egyre rosszabb dolgokat vonz az életedbe.
Ha ilyen dolgokon mentem volna keresztül, én sem és senki sem lenne különb.
Én is eltervezem fejbe néhány ember gyilkolásat és lenyugszom sokan vannak meg így.
De alapból nem tennénk meg.
Beszélj az orvosoddal, nagyon dühös vagy ezért vannak ezek a gondolatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!