Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megőrjítenek a gondolataim...

M1ll4 kérdése:

Megőrjítenek a gondolataim amik csak a gyilkosság végrehajtásáról szólnak vajon miért van ez?

Figyelt kérdés
Nem most kezdődött el ez az egész. nem akarok én gyilkolni, de már mindennapos ez az egész gondolatmenet, tudok ez ellen tenni?

2018. aug. 20. 16:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Pszichiáter!
2018. aug. 20. 16:58
 2/15 anonim ***** válasza:
Igen, minél hamarabb fordulj pszichiáterhez.
2018. aug. 20. 17:02
 3/15 A kérdező kommentje:
Már jó ideje küzdök ezekkel a rossz gondolatokkal. Volt nevelő apám amikor bekerült a családunkba, másfél éves voltam, 4éves koromba vert meg legelösszőr,onnantól majdnem mindennapos volt az indokolatlan bántalmazás,szídás. 9 évesen villamos elé akartam ugrani. 10éves korom óta vagdosom magam és minden heg megmaradt. Lassan 3éve engem megerőszakoltak és senki nem volt ott mellettem, egy évig senki nem tudott róla. utána jött a jelenlegi barátom aki már 2éve van mellettem az elején ő kötötte be a sebeimet, ő hánytatott meg amikor begyogyszereztem magam, mellettem volt mindig, de már félek tőle mert sokat bántott ő is engem. az iskolákban elöszőr mindig úgy ahogy beilleszkedek azután valami megváltozik, lehet ezért nincsenek már úgy barátaim mert túl sokat mondok magamról nekik. mikor február-április között többször is begyógyszereztem magam xanaxxal akkor nevetség tárgyává tettek a volt osztálytársaim akik miatt évet ismételek. ez egy egeszségügyi iskola , pont itt kéne egymást támogatni nem? a gyilkosság gondolata egyre jobban belevájodik az elmémbe , hogy kit hogyan kéne... tegnap is a barátommal a bátyammal és annak barátnöjével és egyik barátosnéjével voltunk el koncerten, feljöttek bennem a régi dolgok és nem bírtam a tömegbe lenni, barátom haragudott rám mert rosszul lettem, bátyám vitt ki a tömegből, mikozben kivitt néztem az embereket... mikor késobb már a kocsmából kijöttünk és zenét hallgattam akkor csak arra tudtam gondolni hogy megKELL hogy öljek valakit, és azota is ez a gondolataimba benne van hogy kit és hol mikor miért...?
2018. aug. 20. 17:19
 4/15 A kérdező kommentje:
Már 13 éves koromóta azaz 4éve járok pszichologushoz, 3éve pszichiáterhez is, Abilify tablettat szedek másfél éve. Sosem tudtam erről beszélni a doktornőknek,nem megy félek bezárnak valahova , mert tavaly egy hónapra a pszichiátrián voltam. most nem rég a toxikologián mert Zopigént , Abilifyt, Algopirint, és még két fajta nyugtatókat vettem be, mindegyikből egy levéllel
2018. aug. 20. 17:28
 5/15 A kérdező kommentje:
a pszichiáterem elmondta hogy a borderline elő jelei miatt kezelnek engem. a legutobb lattam ezt a szavat a toxikologián kapott zárójelentésen.
2018. aug. 20. 17:38
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
ölj prostikat é csöveseket,megérdemlik.
2018. aug. 20. 18:18
 7/15 anonim ***** válasza:
A legjobb amit tehetsz, hogy beszélsz a pszichiátereddel, megbízol benne, inkább, mint hogy feljössz a GYK-ra tanácsot kérni. Itt idióták fognak felelőtlenül tanácsot adni. Nem fognak bezárni, nyugi.
2018. aug. 20. 18:21
 8/15 A kérdező kommentje:
Utolsótól köszönöm a választ. :) igazad van, beszélek a pszichiáterrel.
2018. aug. 20. 20:27
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is számolj be erről.Ezeket a gondolatokat kihozhatja a stressz,valamiféle pánik,vagy harag,düh,tehetetlenség érzés... sokminden.A pszichiátered tudja ezt.Nagyon nehéz lehet neked.Kitartás.
2018. aug. 20. 23:17
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítőkész válaszokat, nemsokára fogok beszélni a pszichiáterrel ezekről.
2018. aug. 21. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!