Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Alvásparslízist gyakran...

Alvásparslízist gyakran átélőket kérdeznék, ti miket szoktatok hallucinálni?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon érdekesek szoktak lenni, és vannak visszatérő elemei. Kíváncsi éennék másokéra.

2018. aug. 16. 00:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam hallucinálni minden alkalommal, sőt csak nagyon ritkán. Amikor látok is valamit, az szinte egyből el is tűnik és általában csak az alakjára vagy a tekintetére emlékszem a lénynek, ami minden alkalommal más.
2018. aug. 16. 00:31
 2/5 anonim ***** válasza:
A csonttáfogyott halott énem a zöld, eres, karmokban végződő, hideg ujjaival fojtogat.
2018. aug. 23. 16:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Woow. Na ez kellemesen hangzik! Én a feketére rohadt, őrült énemet szoktam látni, ahogy kaparja a falat.
2018. aug. 23. 22:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Az. Gyerekkoromtól kezdve tapasztalom, akkoriban még csak hatalmas pókokat láttam az ágyam fölött himbálózni, meg törpéket, akik meg akartak csonkítani. Nem vagyok benne biztos, hogy ezek normális dolgok, de hát azóta kaptam is néhány diagnózist :D

Téged csekkoltak már, Kérdező?

2018. aug. 28. 06:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát, volt pár vizsgálatom, de ezeket a cuccokat akkor nem említettem. Amíg nem hallottam a paralízisről, azt hittem, valami szellemek. A nevető, gonosz nő, a sikító fiú, a megrohadt énem. Borzasztó, mit csinál azvalamit agyunk...úgy tudomteszteléssel, mentális betegeknél gyakoribb. Hát igen, elég gyakori
2018. aug. 28. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!