Ha valaki attól retteg, hogy hallucinálni fog, az később tényleg fog?
Miután beszédet/hangokat egy párszor már hallucináltam, eszembe jutott, hogy lehet, hogy később vizuális hallucinációk is lesznek. Ilyenkor eszembe jutnak azok a dolgok amiktől félek (teljesen irreális dolgok).
Nem nézek horrort, nem iszom alkoholt, nem drogozok, füvezek, stb.
Köszi a választ.
A fantáziám tényleg elég élénk, szeretek fantáziálgatni, elmélkedni (csak sajnos kényszeres gondolataim is vannak).
Amúgy tényleg hallucináltam, mert 2x hallottam hogy valaki szól hozzám, aki nem is volt ott:O
Meg régebben különös fura hangokat, kissé zeneszerűséget is hallucináltam egyszer, az nagyon furcsa volt.
Olyan is szokott lenni, hogy pl. eszembe jut egy mondat/szó, amit valaki mondott, és szinte úgy hallom, mintha tényleg itt lenne és kimondta volna.
Továbbá olyan is szokott lenni, amikor már az ágyban vagyok, és aludni próbálok, hogy 1 másodpercre pl. úgy érzem, az úton megyek és megbotlok, és összerándultam, vagy úgy éreztem nekimentem egy kés hegyének és ekkor is rándultam (ilyen elég sokszor van)
Alvásparalízises (ez is gyakran van) hallucinációim csak ritkán voltak, de ez más tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!