Egy testkép zavar mindenféleképpen osztályos kezelést igényel?
Figyelt kérdés
Eddig magánpszichiáterhez járok, de ha lefogyok 43 kg-ra ( 170 cm ) akkor javasolhatja az osztályos kezelést? Mióta hazaértem a nyarálásrl éheztetem magam ( ezt nem mondtam neki ) és nem vagyok elégedett az alakommal ( ezt viszont mondtam neki-soha nem voltam elégedett, de még ilyen mértékben, mint most még soha ).2018. aug. 15. 21:05
1/1 anonim válasza:
Hát, ha már az életet veszélyezteti, akkor kórházi kezelést igényel. Beutalhat kórházba. Ne fogyj le 43 kilóra. Ugye tudod, hogy az anorexia halálos betegség, kb minden 10. meghal. Te is lehetsz az. Persze, hogy nem vagy elégedett az alakoddal, hiszen iszonyú sovány vagy. Az nem is lehet szép. Az orvosnak mindent mondj el, mert nem neked kell meggyógyítanod magadat, hanem neki (persze veled együtt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!