Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha öngyilkosságot kísérelek...

Ha öngyilkosságot kísérelek meg, kirúgnak a munkából?

Figyelt kérdés
Márha nem sikerül.

2018. aug. 15. 11:41
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Azt nem azért írtam hogy belekössetek. Csak azt írtam le amit tapasztaltam spirituálisan. Senkit nem áll érdekemben meggyőzni semmiről. Mindenki azt hisz amit akar! Jogom van azt hinni amit akarok, mégha azt is hinném magamról hogy én egy kenyérpirító vagyok, akkor számomra egy kenyérpiritó leszek! Nektek csak ez az élet van, oké. Számomra nem!
2018. aug. 18. 22:09
 22/28 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem a főiskolán volt a hangsúly! Pont ezért nincs életkedvem, mert a sok hülye elszívja az energiáimat.
2018. aug. 18. 22:12
 23/28 anonim ***** válasza:

"Azt szeretném, ha valaki megértene, ha segítenének. Figyelemkeltést szeretnék. Ordítás helyett hogy segítsetek!

...

látom hogy mi alapján mérik fel egy ember értékét. Én például társadalmilag egy senki vagyok. Nincs főiskolám, se jómódú nem vagyok, csak egy sima munkás. Nem volt anyuci meg apuci meg nagyi, meg nincs sehol protekcióm se ismertségem semmi. Egy nulla vagyok. Ezt érzem. Senkim sincs."

Amikor arról írsz, hogy mitől érzed magad senkinek, a legelső dolog, amit említesz az az, hogy nincs főiskolád, tehát igenis elég hangsúlyosan jön elő a téma...

Szóval akkor most én vagyok az egyik hülye, aki elszívja az energiáidat? Ha mindenkit, aki segíteni próbál, aki felhívja a figyelmedet dolgokra, amiken ha változtatnál, boldogabban élhetnél, besorolod ebbe a kategóriába, akkor hogyan segíthetne bárki? Ki az egyáltalán, akitől elfoganál segítséget? Hozzá(juk) fordulj, ne itt, idegenekhez, ha a mi meglátásainkat előre tudod, hogy úgyse fogod figyelembe venni, megfontolni.

2018. aug. 19. 07:52
 24/28 A kérdező kommentje:
Meg lehet.. Bocsánat!
2018. aug. 19. 11:15
 25/28 anonim ***** válasza:
Hát, hiába. Például nekem ahogy megtudta valaki hogy meg akarom ölni magam le se szart teljesen megváltozott a hozzámállásuk. Persze évek óta nem beszélek már senkivel csak neten, de azt hiszem eleget kaptam az emberekből. Szerintem menj biztosra, vagy hozzá se kezdj
2018. szept. 21. 13:51
 26/28 anonim ***** válasza:
ViktorHUN23, legalább másokat ne hergelj, légy szíves.
2018. szept. 21. 21:43
 27/28 anonim ***** válasza:
Ez nem hergelés, ez az igazság. Akinek meg elege van azt nem kell visszatartani, én se szeretném ha valaki visszatartana a semmiért.
2018. szept. 21. 21:48
 28/28 anonim ***** válasza:
Amiatt kár parázni hogy nincs főiskolád, nem olyan nagy dolog az. Ha akarod kezdj bele egybe, de ha ettől várod a sorsod jobbrafordulását csalódni fogsz. Max löketet adhat, esetleg extra motivációt
2018. okt. 12. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!