Ha öngyilkosságot kísérelek meg, kirúgnak a munkából?
"Azt szeretném, ha valaki megértene, ha segítenének. Figyelemkeltést szeretnék. Ordítás helyett hogy segítsetek!
...
látom hogy mi alapján mérik fel egy ember értékét. Én például társadalmilag egy senki vagyok. Nincs főiskolám, se jómódú nem vagyok, csak egy sima munkás. Nem volt anyuci meg apuci meg nagyi, meg nincs sehol protekcióm se ismertségem semmi. Egy nulla vagyok. Ezt érzem. Senkim sincs."
Amikor arról írsz, hogy mitől érzed magad senkinek, a legelső dolog, amit említesz az az, hogy nincs főiskolád, tehát igenis elég hangsúlyosan jön elő a téma...
Szóval akkor most én vagyok az egyik hülye, aki elszívja az energiáidat? Ha mindenkit, aki segíteni próbál, aki felhívja a figyelmedet dolgokra, amiken ha változtatnál, boldogabban élhetnél, besorolod ebbe a kategóriába, akkor hogyan segíthetne bárki? Ki az egyáltalán, akitől elfoganál segítséget? Hozzá(juk) fordulj, ne itt, idegenekhez, ha a mi meglátásainkat előre tudod, hogy úgyse fogod figyelembe venni, megfontolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!