Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha öngyilkosságot kísérelek...

Ha öngyilkosságot kísérelek meg, kirúgnak a munkából?

Figyelt kérdés
Márha nem sikerül.

2018. aug. 15. 11:41
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Sajnos ez bonyolutabb ennél. Elmetakarítást kell végeznem. 32 év programozását kell felülírnom, ami nem könnyű. Minden negatívat amit gondolok ők írták belém. A bátyám és anyám. Anyám egyszer azt mondta nem bánja ha megölöm magam csak ne a házban tegyem. A bátyám meg azt kérdezte miért nem ölöm meg magam, senkinek se fogok kelleni. Meg még sok negatívat. Több mint húsz évig gyűlölt engem, máig is csak most nem vagyok otthon. Sokszor fenyegetett hogy öszerugdos, és ha egy szót viszaszólok, meg is teszi. Rettegésben nőttem fel, és sokkban. Anyám meg közömbös, agresszív, és még hülye is. Igazából ők a senkik. Nem én. A múltamat lezártam azóta de mégis bennem maradtak elfojtott érzések harag, düh meg még kitudja mik, amit már majdnem harminc éve magamba fojtok. Néha álmodoztam bosszúrol, hogy a nagy darab bátyámat legyengítem pár még erősebb férfival, és úgy alázom meg ahogy ö tette velem. Tizenhárom lehettem kb, mikor anyám aludt én meg mellette ültem. Azon gondolkodtam h le kéne szurkálni. Tudtam hogy meg na
2018. aug. 18. 11:44
 12/28 A kérdező kommentje:
nagyon sokat fogok szenvedni miatta.
2018. aug. 18. 11:46
 13/28 A kérdező kommentje:
Egyszer megkérdeztem a bátyámat miér bántott. Azt felelte, " megtehettem!" Ennyi. Legbelül tartok attól hogy büntetlenül maradnak. Azóta is azon gondolkodok miért kellett ezeket átélnem. És ez még a negyede se amiket szenvedtem.
2018. aug. 18. 11:50
 14/28 A kérdező kommentje:
De valahogy úgy érzem h ez az egész egy rohadt próbatétel. És ha megölöm magam elbukok. És kezdődni fog elölről az egész egy másik életben. Azért gondolom ezt mert még gyerekként sok olyan érzésem volt, hogy ez már megtörtént. És hogy amiket átélek át kell élnem. Mi több, mintha nem akarnák hogy meghaljak. Ezt is érzem. Úgyhogy tuti h ez egy próba. Csak azt nem tudom nem buktam e már el valahol. És mi lesz a jutalmam. A haláltól nem félek. Ha egyszer meg tudtam születni, ismét meg tudok.
2018. aug. 18. 12:14
 15/28 anonim ***** válasza:
Ha van olyan, hogy következő élet... De mi van, ha nincs? Ha ezt az egyet kell jól végigélni, mert attól függ, hogy mi lesz veled a halál után az örök életben?
2018. aug. 18. 12:43
 16/28 A kérdező kommentje:
Nem lenne benne logika, ha mindenkinek egy élete lenne. Emelett rohadt nagy igazságtalanság lenne! Hisz nem indulunk egyenlő esélyekkel, képességekkel stb.
2018. aug. 18. 12:52
 17/28 anonim ***** válasza:

A konkrét kérdésre válaszolva: igen, kirúghatnak, ha megtudják, de nem is ez a jellemző. Inkább az, hogy az alap pszichés problémáid (plusz az esetleges gyógyszerszedés) miatt nem vagy képes rendesen végezni a munkádat, ezt pedig sajnos egy munkáltató sem tolerálja.

Sajnos, nagyon keserű tapasztalat alapján írom, én ez miatt vesztettem el a munkahelyem (igen, kirúgtak, bár már én "kértem"..), ami csak még mélyebb depresszióba taszított. Megpróbáltam megölni magam, de nem sikerült, ellenben anyagilag padlóra kerültem és lassan két éve nem találok munkát, hiába álltam fel azóta a padlóról.

Ilyen múlttal pedig nagyon nehéz munkát találni, mert mivel magyarázom a kiesett két évet, ha hazudni nem tudok??

Szóval, inkább ne próbáld meg, senkinek nem kívánom ezt a helyzetet, amit én átélek.

2018. aug. 18. 15:09
 18/28 anonim ***** válasza:

"Nem lenne benne logika, ha mindenkinek egy élete lenne. Emelett rohadt nagy igazságtalanság lenne! Hisz nem indulunk egyenlő esélyekkel, képességekkel stb."

És hány élet lenne elég ahhoz, hogy mindenki minden variációt kipróbálhasson?

2018. aug. 18. 21:31
 19/28 anonim ***** válasza:
Meg hát... senki sem mondta, hogy az élet igazságos.
2018. aug. 18. 21:42
 20/28 anonim ***** válasza:
Meg hát... Aki arra panaszkodik (ebben az életben), hogy nincs főiskolája (ebben az életben), de még csak a felvételit sem próbálja meg (ebben az életben)... Vagy hány főiskoláról rúgtak már ki a képességeid hiánya miatt, kérdező?
2018. aug. 18. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!