Ha öngyilkosságot kísérelek meg, kirúgnak a munkából?
A konkrét kérdésre válaszolva: igen, kirúghatnak, ha megtudják, de nem is ez a jellemző. Inkább az, hogy az alap pszichés problémáid (plusz az esetleges gyógyszerszedés) miatt nem vagy képes rendesen végezni a munkádat, ezt pedig sajnos egy munkáltató sem tolerálja.
Sajnos, nagyon keserű tapasztalat alapján írom, én ez miatt vesztettem el a munkahelyem (igen, kirúgtak, bár már én "kértem"..), ami csak még mélyebb depresszióba taszított. Megpróbáltam megölni magam, de nem sikerült, ellenben anyagilag padlóra kerültem és lassan két éve nem találok munkát, hiába álltam fel azóta a padlóról.
Ilyen múlttal pedig nagyon nehéz munkát találni, mert mivel magyarázom a kiesett két évet, ha hazudni nem tudok??
Szóval, inkább ne próbáld meg, senkinek nem kívánom ezt a helyzetet, amit én átélek.
"Nem lenne benne logika, ha mindenkinek egy élete lenne. Emelett rohadt nagy igazságtalanság lenne! Hisz nem indulunk egyenlő esélyekkel, képességekkel stb."
És hány élet lenne elég ahhoz, hogy mindenki minden variációt kipróbálhasson?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!