Igazából, mások előtt inkább kis vidám és derűs lány vagyok, de itthon mntha valami varázsütés érne, vagy nem is tudom, hirtelen depresszióssá (idézőjel) válok. Ez ma szúrt úgy igazán szemet, mikor egyik barátnőmmel együtt töltöttük a napot, hülyültüni, mosolyogtam, nevettem stb... És mikor hazaértem és bedőltem az ágyba, elkapott a szomorúság. Ok nélkül vagyok teljesen szomorú! Régen volt miért sírnom, de már minden megoldódott. Mostmár szinte tökéletes életem van, de mégis képes lennék egyedül lenni, és zokogni a nagy semmiért. Miért van ez? Segítsetek kérlek...
2018. aug. 14. 14:42
1/5 A kérdező kommentje:
Hülyültünk* bocsi, nem vettem észre
2018. aug. 14. 14:47
2/5 anonim válasza:
Mert mint a facebookon is , a legjobb hangulatod kell! mutatnod , egészévben robotolsz , és nyaraláskor amit hitelre vettél fel , 100 ezer képepet csinálsz hogy hol érzed magad és mid van ! Demózod hogy minden rendben van , miközben az embernek vannak nehésségei és problémái az életben. Különben félsz ha nem ezt teszed , nem lesznek barátaid, kitagad az emberiség , csak mert összinte vagy. Média és kultúrálatlanság ezt rögzíti bele az emberekbe, és baromi frusztrált ha nem ez történik. kb. - egy őszinte válasz.
2018. aug. 14. 15:08
3/5 anonim válasza:
Én is szoktam így lenni ha nagyon jól érzem magam és utána hirtelen végeszakad és hazamegyek. Pl. koncert után vagy ha a barátaimmal voltam.
Én diagnosztizáltan bipoláris vagyok és azért ingadozik a hangulatom. Lehet te is az vagy, ha van kedved, írj privátban.
2018. aug. 14. 15:08
4/5 anonim válasza:
Mióta tart ez?
Biztos vagy abban, hogy minden gondod megoldódott, vagy csak inkább lappangóvá lett, épp nincs terítéken?
A kettőt könnyű összetéveszteni, de közel sem egyezik a kettő egymással; hatásukat tekintve meg főképp.
Azért menetrend szerint szomorúnak lenni a "semmitől" gyanús. Mindennek van oka, mégha az nem is mindig nyilvánvaló, mégha az ok nincs is feltétlen szem előtt.
Mindenesetre rá kellene jönnöd ezekre, mik miatt lehetnek. Van-e valami közös azokban a pillanatokban, epizódokban, amikor szomorú vagy...
2018. aug. 14. 17:54
5/5 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs mióta van ez. És én tényleg nem tudok róla, hogy lennének "lappangó" problémáim. Kettő számomra emléketetes problémám van, mikor az akkori legjobb barátnőmmel összevesztem, és mikor anyukám "kritizált" de ezek megoldódtak, mert a lánnyal jóban vagyok, anyukámmal meg szép kapcsolatom lett. Még arra is gondoltam, hogy az lehet a probléma, hogy elváltak a szüleim, de hiszen ez nagyon régen volt, és még csak nem is baj, mert apukámmal is tartom a kapcsolatot... Nemtudom mi bajom lehet, nem tudok rájönni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!