Mit tehetnék ezzel a vágással?
Először is tudom hogy beteg vagyok, hülye voltam, ezt mar bánhatom stb... NE BANTSATOK kerlek.
Hirtelen idegessegben egy borotva penget huztam at a karomon teljes erobol. Na most az történt hogy lett egy total nyilt sebem... Tudom idiota vagyok de most mar belatom hogy orvosra van szuksegem.
Nem is ez a lenyeg. A kerdesem az hogy ezt a vagast most osszekellesz varratni vagy van eselyem hogy nem kellesz? Es nem fog begennyesedni? Tegyek ra sebtapaszt estere? Vagy napkozben?
Csak erosidegzetuek nezzek meg a kepet.
Fertotlenitovel lekentem, betadinnal es neugranormonnal is. De nem tudom... Szegyellem magam nagyon es nyugtassatok meg hogy nem kell ezt varratnom.. Es mivel kenegethetnem még stb?
Ne irjatok szitkozodast van eleg bajom igy is. Csak a kerdesre valaszoljatok. Itt lent kommentben.
Mobilrol irok bocsi a hibakert.
20/l
Jesszus! Hát jó lenne varratni, az biztos.. De miért is baj ez?
A másik meg az, hogy bizony nagyon el kellene menned pszichológushoz. Dühöngesz. És agresszív vagy. Nagyon nem jó ez így...
Teljesen igaza van. Igaz, hosszútávon a problémát nem oldja meg, de mégis jobb, ha a legközelebbi ilyen esetnél egy párnába boxolna ahelyett, hogy még akár ennél is nagyobbat vágjon a karába? Tudod, ez nem úgy működik, hogy csettint és vége a vagdosásnak. Először kell találni valami helyettesítő tevékenységet amivel nem tesz kárt magában (vagy másban), és biztonságban el lehet kezdeni foglalkozni a komolyabb problemával.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Lekötöztem le fertőtlenítettem stb. Egy pár napot várok vele ha nem gyógyulna elmegyek a sebészetre vele. A pszichológust is elkezdtem intézni.
Még egyszer köszönöm a válaszokat+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!