Mi értelme van így tovább?
Figyelt kérdés
Sajnos képtelen vagyok kapcsolatokat kiépíteni.Próbálok nem különcködni mindenbe részt venni beszélgetni, de mindig rosszul sül el a dolog. Ezért sajnos esélytelen társat találni barátaim se nagyon vannak mert akik vannak őket is mindig megbántom akaratomon kívül meg hát nem is barátok inkább csak ismerős. Szüleim már sajnos elhunytak se rokon se senki soha nem jön hozzám nem is tartjuk a kapcsolatot már megőrülők a magánytól és hiába teszek bármit is mindig rosszul sül el. Azon gondolkodtam ha úgyis a túlvilág a vége minek szenvedni előtte? Ti mit tennétek a helyemben? még csak 27 éves vagyok és teljesen reménytelennek látok mindent semminek nem tudok örülni.2018. aug. 6. 22:04
1/3 anonim válasza:
Változtatnék az emberekhez való hozzáállásomon,és eljárnék ismerkedbi.
2/3 anonim válasza:
Depressziós vagy, és tanulj a hibáidból! Ne bántsd meg a barátaidat, mert tényleg magányos maradsz. Kezeltesd magad pszichológussal!
3/3 anonim válasza:
Ha anyagilag megengedheted, egy pszichológus segíthetne. Esetleg kezdj el valami csoportos sportra járni, az a depresszión is segít, és ismerkedhetnél is rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!