Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen okai lehetnek annak,...

Milyen okai lehetnek annak, ha egy kamasz egyáltalán nem lázad?

Figyelt kérdés
2018. aug. 4. 11:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Olyan kamasz nem született a világra Ádám óta:D

Még a legesleg nyugisabb gyerek is fel-fel lázad. Időnként. Csörtézik egyet a szülőkkel, hol a szülők, hol ő győz kompromisszummal, és élik tovább az életüket:)

2018. aug. 4. 11:09
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Én sem lázadtam, szerintem normális szülőknél ez természetes. Volt pár kisebb konfliktusunk.
2018. aug. 4. 11:12
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
Az hogy normálisak a szülei. És a kamasz sem elkényeztetett.
2018. aug. 4. 11:15
 4/8 anonim ***** válasza:
49%
Az, hogy még csak eztán fog!
2018. aug. 4. 11:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én sem lázadtam sosem. Egy buliban sem voltam életemben, sosem ittam egy korty alkoholt sem, nem káromkodtam, nem rajongtam egy együttesért sem, nem változott meg a stílusom, a cigit meg ilyeneket egyszer sem próbáltam ki, messziről kerültem a korombelieket. Csak itthon gubbasztottam. Szerintem vannak olyan "csodabogár" típusú emberek, akiknek egyszerűen ilyen a személyiségük. Lehet, hogy nincs igazam, mert azt mondják, mindenkinek át kell esnie egy ilyen korszakon, és ez ideális esetben a kamaszkor. Lehetséges, hogy nekünk később jön el. De reménykedem -és úgy hiszem-, hogy már soha. 22/L
2018. aug. 4. 13:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem volt lázadós korszakom. Ugyan azt csináltam, sőt még most is mint az 5. válaszadó.

21/N

2018. aug. 4. 14:25
 7/8 anonim ***** válasza:
48%
A kamaszok nemcsak a saját út keresése meg a szülőkről való leválás miatt lázadnak, hanem azért is, mert akkor kezd leesni nekik, hogy milyen gáz szüleik vannak. Rossz ezt kimondnai, de elég sok gáz szülő van. Akik normális családban élnek, azok általában kevésbé lázadnak vagy egyáltalán nem. (Azt írtam, hogy általában(!), szóval lehetnek kivételek, még mielőtt valaki beleköt)
2018. aug. 4. 15:00
 8/8 anonim ***** válasza:
94%
Nekem két fiam van, már rég kinőttek a kamaszkorból, sose értem miről beszélnek, akik a kamaszkori lázadást, a kamaszkor nehézségeit emlegetik, nálunk ez kimaradt, pedig egyedül neveltem őket, az apjukat ovodás koruk óta nem is látták. Valamit biztos jól csináltam. 😃
2018. aug. 4. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!