Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha megfenyegetem az orvost...

Ha megfenyegetem az orvost hogy öngyilkos leszek amennyiben nem ír fel frontint, akkor mi várható?

Figyelt kérdés

2018. júl. 30. 16:53
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

10/40 orvos bejegyzéséhez

Nagyon klassz, hogy olvasod ezeket, és helyes, hogy utána sosem írnád fel. Mert utána ez a zsarolás sosem érne véget, és támogatnál egy Frontin függőt. Én szedtem Rivotrilt, az is benzodiazepin típusú, és én is többet szedtem, persze nem sokkal. Magamtól többször próbáltam nem szedni, de borzalmas rosszul lettem, a tárgyak inogtak gyaloglás közben, rossz volt a közérzetem, hányingerem volt, zavart voltam, komoly szorongásom volt. A szedésétől pedig romlott a viselkedésem, nem voltam túl szerethető, van sajnos ilyen mellékhatása. Kb.1 hét után feladtam. Persze fokozatos csökkentéssel, de nem ment. Aztán egy kórházi bent fekvéskor egy másik ok miatt sürgős lett, hogy ne legyen szedve, ezért nagyon gyorsan csökkentették, és pár nap múlva elhagyták. Sajnos elvonási epilepsziás rohamom lett. A fejem a radiátorba csapódott. Megúsztam, dd soha többet nem szedtem Rivotrilt

2022. máj. 7. 16:45
 42/42 anonim ***** válasza:
Addig fenyegetsz bárkit is, amíg pofán nem vág.
2022. máj. 8. 12:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!