Van itt olyan akinek sikerült kigyógyulni a depresszióból? Már nem sokáig bírom.
Figyelt kérdés
Kiskorom óta állandóan szorongok,kényszerbeteg vagyok,pánikrohamaim vannak. Ehhez 2 éve egy nagyon erős depresszió is csatlakozott. Ez egyre csak rosszabb lett, de most érte el a tetőfokát. A nap 24 órájában az öngyilkosságra gondolok, most is azon kattog az agyam. Járok pszichiáterhez, szedek gyógyszereket, de nem sokat érnek. Nagyon elkeseredtem, és egyszerűen már nem bírom ezt. Legszívesebben felvágnám az ereim, de nem akarok fájdalmat okozni senkinek. Volt valaki hasonló cipőben? Aki csak kötekedni szeretne az inkább kíméljen meg...#depresszió #öngyilkosság #fájdalom #szorongás #szomorúság #kilátástalanság #életkedv #rosszkedv #kényszerbetegség
2018. júl. 22. 03:20
11/20 anonim válasza:
Nekem sikerült ,nem lehetetlen .szedd össze magad a gondolkodásod a lényeg programozd át az agyad kösd le magad valamivel.
13/20 anonim válasza:
Nekem egyházi imacsoportok/bibliakörök segítettek.
Esetleg hangszerrel kísért (gitár, zongora) közös éneklést tudok ajánlani... egyházi kórusban énekelni nincs kedved?
Egy ideje pedig egyre komolyabbá váló párkapcsolat.
(Nem volt túl egyszerű egymás hullámhosszára ráhangolódni, de hát minden kezdet nehéz...)
14/20 anonim válasza:
Nekem sikerült. 15 évig voltam súlyos depreszsiós, generalizált szorongással és pánikrohamokkal.
Fél éve nem szedek semmiféle gyógyszer, de jó másfél évig tartott kijönni belőle. Meg lehet gyógyulni - ha te is akarod, akkor megtalálod a módját!
15/20 szenes43 válasza:
Nem akarlak elkeseríteni de a depresszió betegség.Olyan nem kívánatos kémiai folyamatok mennek végbe az agyba amelyek kiváltják a depressziós tüneteket.Itt nem rosszkedvre vagy búskomorságra gondolok hanem olyan depresszióra hogy feltápászkodni is képtelen vagy az ágyból mert értelmetlennek találod. Tünetmentes lehetsz pld.megfelelő gyógyszer szedése hatására,vagy nem voltál soha depressziós csak voltak negatív periódusok az életedben s azokon túl vagy.
16/20 anonim válasza:
Ne gyógyszerezz,tönkreteszi a szervezetet+további problémákat okoz az agyban.
Az lenne a megoldás,ha minden érzést kiadsz magadból,mert megkönnyebbülsz.
17/20 anonim válasza:
Meg tudod-e fogalmazni, hogy miért vágnád fel az ereidet? Mi az ami fáj? Mi okoz problémát?
18/20 anonim válasza:
Amit leírtál kulcsszavakat, az mind negatív. Az első dolog az lesz, hogy az ellenkezőjét felsorolod az összes kulcsszónak.
19/20 anonim válasza:
Lazaság, jókedv, boldogság, öröm, lendület, sport. Ezeket neked kell tudni, hogy mitől, az orvos tud segíteni.
20/20 anonim válasza:
belátás, életigenlés, életszeretet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!