Érzelmi labilitáson segít az antidepresszáns?
Elég labilis idegzetem van,és ha felidegesítenek akkor teljesen kifordulok magamból (ordibálás,tárgyak széttörése,régebben vagdosás). Február végéig szedtem Floxet-et (1 évig),mert depresszióval diagnosztizáltak. Nem magamtól hagytam abba,csak a szüleim nem irattak többet,mert úgy látták hogy jobban vagyok(a suicid gondolatok és a kóros önbizalomhiány jelentősen enyhült). És nem voltam ANNYIRA lobbanékony se. Mostanában viszont nagyon az vagyok,és az a baj,hogy ez egyszer már fizikai agresszióban is megnyilvánult. Járok emellett pszichoterapeutához,de a pszichiáterhez kb azóta nem,amióta abbahagytam a gyógyszer szedését. A szüleim (akik anno a leginkább ellenezték ezt) úgy döntöttek,hogy újra gyógyszert kellene szednem. Ugye attól még nem fogok újra bekerülni a pszichiátriára? Ha mégis akkor segítene a gyógyszeres kezelés?
ui.:Csak akkor írj,ha tudsz segíteni. 16L
Rájuk van szükséged:
Nem "hagyományos" pszichiátria, és nem fognak teletömni gyógyszerrel. Viszont segíthetnek, ha sikerül bekerülni hozzájuk.
A gyógyszeredet egyébként se a szüleidnek, hanem az orvosodnak kellene beállítania.
Szerintem kockázatos az antidepresszánsok szedése a tudomány jelenlegi állása szerint.
Írj rám, és lehet tudok néhány tippet adni helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!