Ha az orvos utasitás ellenére se emeltem fel két hét után 0.25ről 0.5re a Zoloft antidepresszáns az lehet baj?
Én mást szedtem, de én sem emeltem az adagot. Kicsit javult tőle az állapotom, de rosszul voltam. 15 hónapig szedtem, aztán 2 hónap lassú leszokás. Az ut0lsó tabletta után egyszer nagyon rosszul lettem, utána mikor már nem szedtem, tök jól voltam. Ez 11 éve volt. Azóta se szedek semmit.
Szerintem ne emeld, de csináld végig a kúrát, akár egy év is lehet.
Kitartás.
Köszönöm! Neked is minden jót!
Valakinek hasonló,más tapasztalat még?
A mértékegységeket gondold át még egyszer. 50 mg-ról van szó? Vagy 100-ról?
Ha a terápiás adagig sem emeled meg (min 50 mg), akkor csak a mellékhatások lesznek érdemi hatás nélkül. Biztos, hogy ezt akarod ?
Az 50mg-osnak a felét szedem tehát 25mg-t napi 1szer este. Mondom az első két hét után azért nem emeltem meg 50mg-ra azaz egy egészre mert akkor jelentős változást éreztem már két hét alatt is ezért gondoltam az én agyamnak csak erre a 25mg-re volt szüksége így beis van állítva a gyógyszer. De ezekszerint tévedtem. Akkor szerinted holnaptól kezdjem el az 50mg-t?
Teis szedsz hasonlót egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!