Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szociális fóbiára jó a Zoloft?

Szociális fóbiára jó a Zoloft?

Figyelt kérdés

Depressziós vagyok, generalizált szorongásom és szociális fóbiám van, és gyógyszert kell váltanom. Eddig Trittico-t és Xanaxot szedtem, a Xani jó (már-már túl jó...) viszont a Trittico nem igazán használ, új antidepresszáns után akarok nézni.

Azt olvastam, hogy szociális fóbiára a Zoloft a legjobb, van valakinek erről tapasztalata? Vagy ismer olyan gyógyszert amelyik jobb a szociális fóbiára?

(légyszi senki ne linkelje Szendi baromságait a gyilkos depresszióiparról, olvastam)

2015. júl. 12. 12:58
 1/3 anonim ***** válasza:
18%
Én is a természetességben hiszek. Azért, mert telerakod magad függőséget okozó gyógyszerekkel, csak felületi kezelést alkalmazol. A problémát kellene megoldani, az egész gyökerét. Vannak dolgok, amik endorfint termelnek és nem kerülnek semmibe. Ok, hogy egy gyógyteának nincs olyan intenzív hatása, mint egy szintetikus szernek, cserébe viszont nem úgy fogsz ténferegni, mint egy 2 éves gyerek.
2015. júl. 12. 13:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én Zoloftot szedtem, pánikra. Nekem nagyon bevált. Ha van módod váltani, akkor tedd meg. Ja, és a xani helyett a rivotrilt kaptam hozzá. A xanitól besokalltam...
2015. júl. 12. 16:35
 3/3 A kérdező kommentje:

1-es: nekem nincs bajom a természetességgel, pl. a valeriánát nagyon csípem, viszont vannak olyan súlyos mentális kórképek ahová a gyógytea már kevés.

2-es: megnövekedett étvágyat vagy hízást nem tapasztaltál?

2015. júl. 12. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!