Mi segíthet ezen szerintetek? Volt már valaki hasonló helyzetben?
Igen,nem könnyű egy párkapcsolat, akkor se ha egymásra vagytok hangolódva.Engedd el ezt az "egyszer élünk" dolgot.Legyél egy kicsit nyitottabb és találd meg az egyensúlyt az életedben és a párkapcsolatodban.
A barátnőd azok közé tartozik akik nem akarnak éjjel nappal együtt lenni a párjukkal, de ez jó.Azt jelenti hogy ő már lelkileg kiforrott,vagy sok tapasztalat van a háta mögött.Mkndkettőtök egy teljes egész.Tölts vele annyi időt amennyi mindkettőtöknek elég(ez változó, tudom)
Legyél a támasza, éreztesd vele hogy szereted és hogy fontos neked,akármi van,mégha alig látjàtok is egymást.
Az összeköltözés még ráér szerintem,előbb remdezd vele a dolgokat.Szerintem egy ideális kapcsolatban rugalmasság alapfeltétel.
Persze vannak olyan párok akik mindig együtt vannak, csak ritkán szakadnak el, de azok vagy még kamaszok vagy olyan helyzetben vannak hogy nem kell dolgozniuk.
Nálatok nem ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!