Sertralin okozhat ilyen mellékhatást? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Kb egy hete szedem, és az egyik szemhéjamban az ideg ugrál pár napja. Ma szint egész nap ugrál az ideg a szemhéjamban. Lehet a gyógyszertől? Átolvastam a betegtájékoztatót de ilyen mellékhatást nem találtam, viszont egy elég érdekes mellékhatást találtam amit nem igazán értek. Gyógyszer okozhat rosszindulatú daganatot? Ritka (10 000 betegből 1 és 10 között előforduló) mellékhatások:
Bélproblémák, fülfertőzés, rosszindulatú daganatos megbetegedés
2018. júl. 14. 23:54
1/2 piku78 válasza:
Üdv,én 2 hete szedem de én ilyen mellékhatással nem tanálkoztam.De ha eddig nem vettél magadon észre ilyet akkor valószinű hogy a gyógyszertől van.
2/2 anonim válasza:
Ez nem nyugtató, hanem pörgetőszer. Attól ugrál a szemed. Nekem kényszermozgásokat okozott a lábamban, és fülzúgást, hasmenést, remegést, fogyást, étvágytalanságot. Ezen felül kihullott a fele hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!