Most megint mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
Járok pszichológushoz, valószínűleg agorafóbiás vagyok. Suli időben nagyon szenvedek ,mert akkor nincs más választásom, muszáj bemenni az iskolába, boltba menni, buszozni. Most nyári szünet van, és ahogy telt az idő, egészen lenyugodtam. Nem mentem el itthonról sehova az orvoson kívül, és egész jól voltam. Viszont ma érthetetlen okból nagyon nyugtalannak érzem magam, állandóan hevesen ver a szívem és az a kellemetlen érzés van a mellkasomban. Nagyon álmos is vagyok de képtelen vagyok aludni. Most mitől kezdhettem el szorongani?2018. júl. 9. 21:11
1/4 anonim válasza:
Mondott esetleg valami olyat az orvosod, amin elkezdtél agyalni...
2/4 anonim válasza:
Magasa a vérnyomásod, vagy a pulzusod. Én erre tippelek. Nálam akkor szokott lenni ez a nyugtalanság. Igyál napi 3 pohár citromfű teát, és szedjél idegre ható vitaminokat.
3/4 A kérdező kommentje:
#1. Nem mondott semmi olyat, nem is agyaltam ilyesmin mostanság.
#2. Meglehet. Ettem egy picit meg ittam teát és most már egy fokkal kevésbé érzem magam kellemetlenül, biztos csak a cukrom rakoncátlankodott.
Csak nagyon megijedtem, mert sokszor volt már pánikrohamom, és most még rá is tettem egy lapáttal a szorongásra az aggodalmaskodásom miatt:(
2018. júl. 9. 21:57
4/4 anonim válasza:
Amúgy meg front van, a pánikbetegek ezekre általában érzékenyek. A napokban én se vagyok annyira a toppon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!