Két hete megjött a havi bajom (kb.7-8 nam volt) utána rá egy hétre megint. Valami bajom van? 13L
Figyelt kérdés
2017. máj. 25. 14:42
1/4 A kérdező kommentje:
*Nap
2017. máj. 25. 14:43
2/4 anonim válasza:
13 éves vagy, még be kell állnia a hormonjaidnak. Nyugi nincs bajod.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm eléggé megnyugtattál:)
2017. máj. 25. 14:44
4/4 anonim válasza:
Szia!
Egyetértek az előttem szólóval, ilyenkor még teljesen normális, akár 1-2 évig is eltarthat, amíg beáll.
Amikor nekem először megjött, kb. ennyi ideig küszködtem vele, egyszer megjött, aztán elmúlt, és 3-4 nap múlva megint megjött. Sőt, még olyan is volt, hogy 27 napig tartott folyamatosan, és akkor sem lett semmi bajom. Nálad ilyen hálistennek nincs. :)
Figyeld meg, hogy esetleg mekkora fájdalommal jár, puffadsz-e, vagy vannak-e egyéb tüneteid is, szedsz-e valamilyen gyógyszert, mert az is hatással lehet rá. De lényeg, hogy nyugi! :)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!