Megint előjött a depresszióm, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A családommal nincs jó kapcsolatom, barátaim sincsenek, ha a jövőmre gondolok nem tudok elképzelni semmit, nem tudom elképzelni magam anyaként, nem tudom elképzelni hogy nekem esküvőm legyen, pedig van kapcsolatom. Egy kész romhalmaz az életem..2018. júl. 7. 23:55
1/7 anonim válasza:
Mikor elvesztettem valakim én is így éreztem,hidd el,egy idő után kijössz belőle,de gondolom ilyen 15-16 éves lehetsz.
2/7 A kérdező kommentje:
21 eves vagyok
2018. júl. 8. 00:48
4/7 anonim válasza:
Te irànyítod az êleted 21 évesen.Ha nincsenek barátaid, azért lehet mert nem is keresel, vagy igen, csak túl magasra helyezed a mércét.
A családodtól milyen mértékben függsz?
Az nem baj ha még nem érzed magad készen ezekre.Legyen önnizalmad, higgy magadban kicsit.Egyébként a párodnak is elmondtad mindezt? Ha nem, tedd meg.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem mondtam el neki, illetve néha mondogatok neki dolgokat, de nem veszi komolyan szerintem, illetve nem akarom az ő fejét is tömni a hülyeségeimmel
2018. júl. 8. 15:44
6/7 anonim válasza:
Nem veszi komolyan? Úgy érted hogy nem érti meg vagy nem is akarja?
Ez nem hülyeség, nagyon fontos.Ha szeret, fontos vagy neki és nem csak mikor toppon vagy.
7/7 A kérdező kommentje:
De, próbál vígasztalni, de sosem fogja megérteni mert ő szerető családban nőtt fel.
2018. júl. 8. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!