Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Frontinból, Stimulotonból...

Frontinból, Stimulotonból mennyit lehet bevenni max.1 nap?

Figyelt kérdés
Ezt írta fel a pszichiáterem, Frontint már nem szedem, de van itthon, Stimulotonból reggel este 1-1-et veszek be. Lehet-e duplázni, triplázni ezt az adagot? Nagyon rosszul vagyok, öngyilkos gondolataim is vannak :(
2010. jún. 17. 14:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mióta szeded a Stimulotint? Egyébként valóban nagyon fontos az antidepi rendszeres ( azonos időben, minden nap) szedése. A hatása általában 3 hónap szedése után mutatkozik meg. Sem abbahagyni, sem kihagyni nem szabad. Ha rosszul vagy, menj vissza a dokihoz, és ő majd eldönti, mit tegyél. Önként semmit ne változtass. Hidd el nekem megéri a kitartás. Én 4 éve gyógyultam ki. És jobb lett az életem, mint előtte bármikor volt. Írjál nekem, ha van kedved levelezni.
2010. jún. 17. 23:16
 12/12 A kérdező kommentje:

azonos időben? jó, hogy ezt se mondta az orvosom... Én mindig más időpontban veszem be, van, hogy a "reggeli" du. 1 órára is csúszik.. Te Stimulotonnal gyógyultál v mással?

egyébként délután óta bevettem 2 db. halolajkapszulát, és attól lenyugodtam. de lehet, hogy csak placebo. mindegy is.

2010. jún. 17. 23:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!