Ti hogyan küzdöttétek le a depressziót?
Olyanok irjatok elsosorban ha vagytok itt:) lecci akik alapból hajlamosak voltak depresszióra valamint gyógyszer és pszichológus nélkül sikerült.:)
Az elmúlt időben elég depressziós vagyok, negatív, de halál vágyam nincs élni szeretnék. Viszont gyógyszer meg szakember nélkül szeretnek kilábalni.
Volt egy időszak amikor nagyon depressziós voltam, egyéb okok miatt, ha gondolod leírom privátban.
Alapvetően magamban oldottam meg a depressziót, persze mindenki észre vette, hogy bajom van mert olyan szarul voltam hogy nem tudtam tirkolni.
Én bezárkóztam, kivontam magam minden közösségi életből és otthon gépeztem és sorozatokat néztem 3 hónapig, ami után megrágtam problémáim, hogy miért van ki teheted róla és mit tudok vele kezdeni, majd nagyon sok dolgot elkezdtem leszarni ami rossz és így egyre jobban éreztem magam. Meg persze azért is mert átgondoltam normálisan mindent.
Ha van kedved hozzá, írd le mi a baj hátha tudok segíteni :)
Depresszió ötféle van. Egy kezelhető házilagosan, kettő pszichoterápiával, másik kettő gyógyszeresen.
Milyenről van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!