Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kérhetem a pszichológusomat,...

Kérhetem a pszichológusomat, hogy tegeződjünk?

Figyelt kérdés
Sokkal nehezebb megnyílnom magázódva, ezért gondoltam erre a lehetőségre.
2018. jún. 27. 09:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor említsd meg neki, hogy alkatilag olyan vagy, hogy tegeződve jobban meg tudsz nyílni, de ez nem jelenti azt, hogy minimálisan is kiváncsiskodnál, hogy vele mi újság. Szerintem kellemetlen lesz neki kicsit a kérdés, de most így belegondolva, én sem beszéltem bizalmas dolgokról soha olyan embernek, akivel magázódtam.
2018. jún. 27. 13:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Mi már az első alkalamtól kezdve tegeződtünk, fiatal lány. Nyugodtan mondd el neki, hogy könnyebb lenne így beszélgetni vele. Biztos megengedi.
2018. jún. 27. 13:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha olyan a helyzet akkor egy jó pszichológus tegeződni fog alapból is. Megfogja kérdezni tőled. Nem neked kell.
2018. jún. 27. 15:25
 14/14 anonim válasza:
Szia! Én is az első üléstől kezdve tegeződöm a pszichológusommal, semmi félreértés nem történt ezáltal, nem barátságként működik a terápiás kapcsolatunk. Nem nagyon értem, hogy sokan miért erre asszociálnak. Szerintem kérdezd meg tőle, abból baj nem lehet, legfeljebb udvariasan visszautasít. Ennek nem szabadna problémának lennie egy ilyen bizalmi kapcsolatban.
2018. jún. 30. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!