Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért hagy cserben a pszichote...

Miért hagy cserben a pszichoterapeutám? Eddig még nem volt problémája! Nem értem. Többi lent

Figyelt kérdés

Járok már másfél éve egy pszichoterapeutához akire mindig számíthatok. Ő az én pótanyám és rendkívül nagy segítséget ad nekem folyton amiért hálás vagyok neki!!! Na szóval eddig írtam neki leveleket emailben oda írtam le a problémáimat stb. Erre most meg visszaírt hogy sajnos neki nincs már módjában minden héten válaszolni a kilométerhosszú leveleimre!

Ebben az a döbbenetes nekem hogy eddig mindig válaszolt és mondta hogy nyugodtan írhatok ha már nem bírok többet. Aztán írtam is most meg írja nem válaszol majd terápiás ülésen átbeszéljük!!

Most mi baja van? Lehet hogy már rámunt azért nem válaszol?

2018. jún. 18. 20:11
 1/3 Arkhowar ***** válasza:
100%
Észrevette, hogy túl szoros a kapcsolatod vele ami nem segíti a gyógyulásod. A bizalmas légkörnnek kell meglennie, de ő nem lehet a "Pótanyád". Kizárólag a terapeutád.
2018. jún. 18. 20:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem hagyott cserben, mert majd megbeszélitek a terápiás ülésen. Nincs ideje folyton levelezgetni senkinek. Örülj, hogy egyáltalán írhatsz neki e-mailt, a legtöbben arra se vennék a fáradtságot, hogy elolvassák. A terápián fog rá válaszolni. Milyen időközönként jársz hozzá?
2018. jún. 18. 21:01
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem fogsz meggyógyulni ha őt pótanyaként kezeled. A terápia lényege, hogy megoldást talájatok a problémára. Neki ez a munkája, tehát ő nem barátod, párod, anyukád, hogy nonstop kezeljen. Neked is így kell viszonyulnod hozzá, megvan adva mikor mész, elmondod a bajod, kapsz tanácsokat, ennyi. Ha rosszul vagy hívd fel az Sos vonalat, [link]
2018. jún. 19. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!