A borderline-osok menő emberek általában?
Én, mondhatni közkedvelt ember vagyok.De a férjemen és egy barátnőmön senki nem ismer igazán, ők pedig így is szeretnek, elfogadnak.
Számomra nem nehéz megjátszani a laza, magabiztos nőt, mivel egyátalán nem érdekel mit gondolnak mások.
Viselkedem is, hiszen ha túlontúl őszinte lennék,azt a gyerekem szívná meg.Ezért elvegyülök a többi ember között,és ez nem csekély erőfeszítés részemről.
Egyébként a gyerekre (lassan 9éves) soha nem borulok ki, talán azért mert nagyon is a szemem előtt van,ahogyan anyám bánt velem.Simán le tudok menni a fiam szintjére, legózom vele, Xbox-ozom, megértő vagyok, és jófej anyuka.Ezért a barátai/osztálytársai szemében is menő vagyok.De ez nem könnyű...felvettem egy maszkot és látszólag érett viselkedésem mögött valójában egy szeretetéhes lázadó van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!