Ez a súly normális?
Figyelt kérdés
Van egy lány ismerősöm, jelenleg 34kg, 153cm, és 29 szeretne lenni. Ez mennyire egészséges, lehet belőle komolyabb problémája?2018. jún. 12. 01:21
1/13 TR75 válasza:
Semennyire nem egészséges. A 29 meg pláne.
2/13 anonim válasza:
Ehhez a magassághoz 40kg simán lehetne. Mondjuk testalkat kérdése is. Nem tudom, látni kellene.
3/13 anonim válasza:
Ha a meghalás problémának számít, akkor igen, lehet.
4/13 anonim válasza:
Kívánatos szélsőértékek:
43.3kg - 58.3kg
Oké, hogy kalkulátorral számoltam, de érted a lényeget.
29-re semmiképp sem kellene, hogy lemenjen.
5/13 anonim válasza:
58 kg hogy jött ki mégis? Kb 50 felett biztos, hogy sok.
6/13 anonim válasza:
4-es! Azért túlzásba ne essünk már. Én 167 cm vagyok es 58 kiló. Bőven van rajtam háj. A normálison belül a testesebb kategóriába sorolom így magam. 153 cm es 58 kiló az nagyon nem oké. Konkrétan dagadt.
7/13 TR75 válasza:
153 centire 58 kiló az dagadt?
Ha nincs izom, csak zsír, akkor is legfeljebb kicsit túlsúlyos, de nem dagadt. Szerintem nálad is van némi testképzavar. Vagy fogalomzavar. Esetleg önutálat.
8/13 anonim válasza:
Pedig az dagadt, már orvosi értelemben is, kedves kövér barátom.
9/13 anonim válasza:
Én vagyok a hatos. És sem nem vagyok testképzavaros, sem nem utálom magam, köszönöm aggódásod. Ellenben te lehetséges, hogy fatorexiás vagy, ha szerinted, ha valaki 153 centivel es 58 kilóval nem dagadt.
😅
10/13 TR75 válasza:
#8 Megválogatom a barátaimat.
#9 Fatorexia. Oké, nincs több kérdésem. De azért ha szerinted 167 centire 58 kiló sok, és van rajtad háj, akkor nem tudom, mit látsz a tükörben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!