Elismerem és felismertem, hogy alkohol problémám van 1 hónapja. Bipoláris depresszióval, pánikzavarral vagyok kezelve. Kedden megyek kontrollra, hogyan mondjam el a pszicháteremnek?
Július 9.től megyek kezelésre a Magyar kékkereszt iszákosmentő misszióhoz mert szeretnék nagyobb bajba kerülni.3 naponta érzek késztetést/erős vágyat a sörivásra.Mit gondoltok,hogyan érdemes ezt elmondani a szakembernek?Semmiképpen nem szeretném titkolni mert tudom,hogy együttműködőnek kell lennem.Félek,hogy kórházba fog küldeni,de ott 3 hónapja voltam gyógyszerproblémák miatt de az már azóta terápiás adagban van szedve.
Tudom,hogy nem a gyógyszerek fogják megoldani a problémáimat hanem nekem kell változtatni az életvitelemen és a dolgokhoz való hozzáállásomon,ebben a reményben vetem alá magam a kezelésnek.
Köszönöm ha elolvastátok,a tanácsokért nagyon hálás lennék!
Ezt így mond el, nem kell ezen aggódni
És feltétlenül mondj el mindent neki,mert később lehet megbánod hogy kimaradt valami
Sok sikert kívánok neked és kitartást, bízok benned ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!