Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elismerem és felismertem,...

Elismerem és felismertem, hogy alkohol problémám van 1 hónapja. Bipoláris depresszióval, pánikzavarral vagyok kezelve. Kedden megyek kontrollra, hogyan mondjam el a pszicháteremnek?

Figyelt kérdés

Július 9.től megyek kezelésre a Magyar kékkereszt iszákosmentő misszióhoz mert szeretnék nagyobb bajba kerülni.3 naponta érzek késztetést/erős vágyat a sörivásra.Mit gondoltok,hogyan érdemes ezt elmondani a szakembernek?Semmiképpen nem szeretném titkolni mert tudom,hogy együttműködőnek kell lennem.Félek,hogy kórházba fog küldeni,de ott 3 hónapja voltam gyógyszerproblémák miatt de az már azóta terápiás adagban van szedve.

Tudom,hogy nem a gyógyszerek fogják megoldani a problémáimat hanem nekem kell változtatni az életvitelemen és a dolgokhoz való hozzáállásomon,ebben a reményben vetem alá magam a kezelésnek.

Köszönöm ha elolvastátok,a tanácsokért nagyon hálás lennék!

2018. jún. 9. 21:07
 1/3 A kérdező kommentje:
Történt egy elírás az elején:nem szeretnék nagyobb bajba kerülni.
2018. jún. 9. 21:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezt így mond el, nem kell ezen aggódni

És feltétlenül mondj el mindent neki,mert később lehet megbánod hogy kimaradt valami

Sok sikert kívánok neked és kitartást, bízok benned ! :)

2018. jún. 9. 23:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm együttérző válaszod!
2018. jún. 10. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!