Mit tehetnék? Depressziós vagyok nem veszik észre és egyre jobban bántanak.
1-2 éve vagyok depressziós már gondolkoztam azon is hogy véget vetek az életemnek (nem is 1x) de eddig nem tettem mert reménykedtem hogy jobb lesz de nem....a családom is hozzájárult a depresszióhoz (de leginkább a suli) és igy erőtlen és kedvetlen lettem de ezt a családom nem veszi észre és egyre jobban bántanak a szavaik. Általában segíteni szoktam amennyit tudok de amikor nem csinálok meg valamit rögtön jön az hogy a sárga földig le vagyok hordva és ettől egyre rosszabb. Mit tehetnék hogy megertsék hogy nincs rendben minden? Elmondani konkrétan nem fogom. Esetleg hogyan lehetne újra erőm? Köszönöm szépen a választ!
U.i.: bocsi a helyesírási hibákért és a rossz kategóriába sorolást csak nem volt kedvem keresgélni mert fáradt vagyok....
Csak annyit tudok mondani, hogy ha van valaki az életetekben, aki fontos nektek, akiért bármit megtennétek, akkor kapaszkodjatok belé. Beszéljetek neki a sérelmeitekről, a panaszaitokról, bármiről, ami kicsit is fáj. És ha az a valaki nem pchihológust játszik, hanem öleléssel, és mosollyal vigasztal, az már egy lépés a gyógyulás felé. Tudom,hogy rohadt nehéz, de ha nem is úgy látjátok, sok embernek hiányoznátok.
Nem vagyok szakértő, nem tudom,hogyan gyógyítsak, de nem kell ahhoz terapeuta, hogy jobban érezd magad. Ha tényleg választ kerestek, és megfogadjátok a tanácsom, akkor amint ezt elolvassátok, odamentek valakihez, akit szerettek, és azt mondjátok: "Figyelj. Elég szar napom volt. Mesélhetnék neked egy kicsit?"
Mindkettőtöknek szebb napokat kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!