MDMA használat után pánikbetegség, vagy szívprobléma?
Sziasztok.
22 éves fiú vagyok, Rendszeresen dolgozom, és tanulok, egyedül tartom el magam.(Tehát részese vagyok a rohanó nyugodt világnak :D )
A problémám ott kezdődik, hogy hétvégén elmentem bulizni egy barátommal, és az egész este folyamán körülbelül 500mg mdma-t fogyasztottam. Nem ez volt az első eset, hogy ilyesféle szerhez nyúltam. A hatás alatt sosem volt még gondom, viszont a másnapjával gyakori volt hogy lelkileg hetekig bajlódtam. Például depresszió, szorongás stb., de mindig sikerült leküzdeni probléma mentesen ezeket az érzéseket. Viszont most a másnap másnapján mikor elmentem dolgozni, észrevettem, hogy a sétától nagyon hamar elfáradok. A fáradtságot követően jött a kiszáradás, végtag zsibbadás, és egyéb ájulást megelőző tünetek. Sok vizet fogyasztottam, és próbáltam mindig kontrolállni, hogy ne essek össze. Ma reggel ismét munkába menet elkapott ez a probléma, majd egy óra szenvedés után kihívtam magamra a mentőket, ami sikertelen volt "nyugodjak meg nem szívinfarktus, csak pánikroham, keressek egy kórházat.."
Sajnos mivel nincs Bp.-i lakcímem, egyelőre nem találtam kórházat ahol fogadnának.
Igyekszem holnap minél előbb kardiológiára menni, de gondoltam felteszem a kérdést, hogy ez már egy kialakult pánikbetegség, vagy átmeneti állapot? Tapasztalatokat, véleményeket szívesen emésztek.
Köszönöm mindenkinek a kulturált építő jellegű választ.
Megtanultam ezzel az érzéssel élni a minden napjaim, körülbelül két hónapig tartott. De már nem az MDMA utóhatása ként, hanem a pániktól való félelemként. Mindezek után Augusztusban magamra erőltettem a Sziget fesztivált, ahol újra használtam szereket. És realizálódott bennem, hogy ha mértékkel, és bizonyos kereteken belül ésszel fogyaszt az ember, akkor negatív nyomok nélkül elkerülhetőek ezek az esetek. Már jól vagyok.
Most itt nálunk Nagy-Britanniában van egy "új" cucc. Most kezd divatba jönni. (Nem új, csak a kutya sem ismerte eddig). Ugyan-azt adja mint az MDMA, csak sokkal enyhébbek a mellékhatások, és a rossz közérzet sem tart egy hétig. 2C-B a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!