Hogyan múlik el a deperszonalizáció, hirtelen, vagy fokozatosan?
Figyelt kérdés
Kérem csak az válaszoljon, aki tudja, hogy miről beszélek, és ismeri a szó jelentését, esetleg át is élte. Orvost ne ajánljatok, voltam, nem tudott válaszolni.2018. jún. 5. 22:05
1/5 anonim válasza:
Sok minden befolyásolja de szerintem hirtelen múlik el!
2/5 anonim válasza:
Inkább fokozatosan, azaz elég gyorsan, de utólag "nincs meg" az a pillanat, amikor elmúlt...
3/5 anonim válasza:
Szerintem hirtelen. En sose veszem eszre h elmult. Csak azt amikor megint kezdodik... :S
4/5 anonim válasza:
Nekem fokozatosan múlt el. Én sem emlékszem arra a pillanatra, amikor végleg elmúlt.
5/5 anonim válasza:
Nekem van h egyik pillanatrol a masikra( de nem veszem eszre olyankor, hogy hoppà elmult) es van h fokozatosan lesz jobb.
Valoszinu minel jobban figyelunk ra annal rosszabb es annal tobb ideig tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!