Van itt olyan aki meggyógyult súlyos mentalis betegségbol?
Nekem fél évbe kb, ha úgy vesszük ,hogy a gyógyulás egyenlő azzal ,hogy munkába álltam. De a drasztikus változást a terápiában töltött 3. hónap hozta el. Nekem pánikzavarral kezdődött amit nem tudtam hova tenni, nem lett kezelve, aztán meg a rohamoktól való félelem miatt teljesen otthonülő lettem. Aztán alakult ki viszonylag súlyos depresszió és agorafóbia. Ha nem ismerjük fel és nem kezeljük ezeket a lelki bajokat, nagyon könnyen elhatalmasodhat.
A skizofrénia, személyiségzavar az más tészta.
Éreztem, hogy valami nincsen rendben, de nem vettem róla tudomást. 3,5 nap nem alvás után, hihetetlen szorongással és téveszmékkel vittek kórházba. Tisztán gondolkodni- beszélni se tudtam. Hónapokig úgy vegetáltam mint egy növény, depresszióval diagnosztizáltak. Elmondhatatlanul borzalmas volt.
Gyógyszerek nem hatottak.. csak az idő segített. Utána jött egy mániás időszak, amire rávágta a pszichiáter, hogy mániás depressziós vagyok.. Közel 4 hónapja nem szedek már semmit sem, egyetemre járok, sportolok és barátnőm is van, teljesen normálisan megy most minden és remélem, hogy sose tér vissza az az állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!