Kis István Balázs kérdése:
Adjam fel? Jobb lenne?
Figyelt kérdés
Sajnos mentális beteg vagyok. Gondolom sehova nem fognak tudni felvenni dolgozni. Csak az öngyilkosságot látom megoldásnak. Semmi életem nem lesz. Párkapcsolatra már nem is vágyom. Soha nem volt barátnőm. A sulit ott kell hagynom.2018. jún. 1. 11:32
1/2 anonim válasza:
Konkrétan mi bajod van? Gyógyszerekkel, terápiával jól lehet kezelni a mentális betegségeket. Sok sorstársad teljes életet tud élni.
2/2 anonim válasza:
Ha megoldható küzdj a suliért és ne hagyd ott. Én sajnos a betegségem miatt eljutottam egy olyan szintre, hogy mindent eldobtam magamtól, senki sem tudott lebeszélni a rossz döntéseimről, és így kerültem a mostani legmélyebb pontra, de még mindig hiszek abban, hogy megtalálom a helyemet. Biztos lesz barátnőd is, akivel megértitek és erősíteni tudjátok egymást. A lehetőségekre koncentrálj és élj velük, még ha nem sikerül úgy, akkor is próbáld meg, ne félj a kudarcoktól, mert azokból lehet a legtöbbet tanulni és egyre erősebb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!